ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014

Την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014, μαθητές, εκπ/κοί και γονείς συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σχολείου. Οι μαθητές της Α΄ Τάξης με τη δασκάλα τους κα Ρηγοπούλου Μαργαρίτα παρουσίασαν το θεατρικό «Η χριστουγεννιάτικη αλφαβήτα»  και οι μαθητές της Β΄ Τάξης με τη δασκάλα του κα Παπαδοπούλου Βιβή παρουσίασαν το θεατρικό «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι». Στη χορωδία, με υπεύθυνη τη Μουσικό του Σχολείου κα Γιαννακοπούλου Έφη, συμμετείχαν οι μαθητές των Γ΄& Δ΄ Τάξεων ενώ η δασκάλα κα Δούκα Μαριάννα συνόδεψε με το ακορντεόν της τους μαθητές των Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεων όταν τραγούδησαν το Vivlelevent  και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Φυσικά η συμμετοχή όλων των εκπ/κών βοήθησε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε.  κος Αθανασόπουλος Ανδρέας ο οποίος χάρισε στο σχολείο αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού, που συμβολίζει, όπως ο ίδιος είπε, τους στόχους που πρέπει να θέτουν οι μαθητές μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε σε όλα τα παιδιά και τους εκπ/κούς χειροποίητα γλυκά φτιαγμένα με πολύ αγάπη.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε γλέντι με πλούσιο μπουφέ, ποτά, γλυκά και χορό.

«Ας αφήσουμε τα χαμόγελα της ευτυχίας να ζωγραφίσουν τα πρόσωπά μας για να μπορέσουμε να ανεβούμε στο λόφο της ΕΛΠΙΔΑΣ  και των ΟΝΕΙΡΩΝ»

                                                                                           Και του χρόνου !!!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top