ΗΜΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015, η εκπ/κός των Αγγλικών κα Μούρτου Μάγδα μαζί με τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξεων του σχολείου μας  αποχαιρέτισαν τη σχ. Χρονιά 2014-15 παρουσιάζοντας στη σχολική κοινότητα δραστηριότητες  τις οποίες εμπνεύστηκαν από το μάθημα των Αγγλικών.

Η  Γ΄ Τάξη παρουσίασε ένα διαδραστικό παιχνίδι με γράμματα, λέξεις και εικόνες από την ύλη της χρονιάς, όπου τα παιδιά έπρεπε να συνεργαστούν σε ομάδες και να ακολουθήσουν οδηγίες  για να τοποθετήσουν τα παραπάνω σωστά και σε συγκεκριμένες καρτέλες. Επίσης χόρεψαν με κινήσεις τα τραγούδια: 1) Head, shoulders, knees and toes 2)Let’s do it!

Η  Δ΄ Τάξη παρουσίασε μίνι θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ο λύκος και τα 9 κατσικάκια»(The wolf and the 9 little goats). Τα παιδιά έγραψαν το σενάριο στα αγγλικά και έφτιαξαν και τις μάσκες.

Οι Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεις έπαιξαν ένα παιχνίδι ταχύτητας, γνώσης, συνεργασίας και συναγωνισμού. Η κάθε τάξη έπρεπε να συνεργαστεί για να συμπληρώσει έναν πίνακα με ανώμαλα ρήματα ή με την κλίση ενός ρήματος,Ακόμα, οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης μας παρουσίασαν ένα χορευτικό πάνω στο τραγούδι: «Hall of fame»

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top