ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν μαθητές και μία  εκπαιδευτικός του Σχολείου μας, τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017. Προσέφεραν τα μαλλιά τους και συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη». ώστε να δημιουργηθούν περούκες για τις γυναίκες με καρκίνο, τα οποία δόθηκαν στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Σχολείου μας, παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, Λιολιώ Κολυπέρα, η Άννα Γουρζή, μέλος του ΔΣ και εκπαιδευμένη εθελόντρια του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας και η Γεωργία Πανίτσα Ψυχολόγος – Οικογενειακή Σύμβουλος του Συλλόγου.  Που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς τους για την αξιοποίηση των μαλλιών για την δημιουργία περούκας στις γυναίκες που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία και δεν έχουν τη δυνατότητα να την αγοράσουν, για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αλλά και για την σημαντικότητα της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε, για τη γενναία πράξη τους , τις μαθήτριες μας : Κωνσταντίνα, Βασιλική, Πένυ, Μάρα, Εύη, Ιφιγένεια. Χριστίνα, Νικολίνα, Όλγα Μόνικα, Γεωργία, την εκπ/κό  Ιωάννα Στεφανάτου, και την κα Αργυρή Παπαγιαννούλη για την δωρεά Μαλλιών αλλά και τους γονείς τους.

Ευχαριστούμε επίσης, τις μαμάδες του Σχολείου μας  κα Μαρία Μέγαρη και Βίκυ Βαγενά που είναι   κομμώτριες και  περιποιήθηκαν τα μαλλιά των  κοριτσιών μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top